Uncategorized

High tea Rotterdam | de perfecte middagsnack met vrienden

Engelse thee is over de hele wereld beroemd, maar je hoeft hem niet per se om vijf uur ‘s middags te drinken, zoals de Engelse traditie voorschrijft. Elk moment is goed om te genieten van een aromatisch kopje thee, vergezeld van lekkernijen die moeilijk te weerstaan ​​zullen zijn. Je kan genieten van een voortreffelijke Engelse high tea Rotterdam – je kan de typische scones (met room gevulde broodjes), enkele minisandwiches met groenten, zalm of gebraden vlees, bladerdeeg, zelfgemaakte jam, wat cake en nog veel meer niet missen. Het is een snack met veel stijl.

High tea in Rotterdam

In Rotterdam vind je een aantal hotels en patisserie in Rotterdam waar het Engelse tintje erg aanwezig is in hun eten, om midden in de middag een heerlijke pauze te maken. Engelse high tea Rotterdam is een sociaal evenement op zich. Een lichte snack en de beste thee geserveerd op porseleinen serviesgoed. Een geweldige tijd om bij te praten met vrienden.

Een moment om te ontspannen en te genieten

Je kan meer ontdekken over de wereld van traditionele Engelse thee. Het is ook een gelegenheid om gewoon te ontspannen in een perfecte oase in de stad, om te ontsnappen tussen winkelsessies en musea. Zoals in de Britse traditie, omvat de high tea Rotterdam in de middag zoete en hartige hapjes die worden gepresenteerd op een etagere met meerdere niveaus die bij de thee van jouw keuze uit een brede selectie passen.

Afronden …

Het high tea-feest wordt afgesloten met chocolaatjes, gebak (met macarons, petit choux of éclairs bovenaan) en traditionele Britse desserts zoals boterscones en muffins. Als de zoete optie te veel is, kun je nog steeds genieten van heerlijke sandwiches met gerookte zalm, yoghurt en truffelhoning of rosbief met mosterd en augurken.

De volgende keer dat je Rotterdam bezoekt, neem dan de tijd om te genieten van high tea bij een patisserie in Rotterdam.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.