Uncategorized

Het organiseren van een verjaardagsfeestje

Hoera! Je bent weer een jaartje ouder, en dat is natuurlijk een feestje waard! Maar het organiseren van een goed verjaardagsfeest kost veel tijd en aandacht. Met alleen een paar leuke slingers en ballonnen ben je er nog niet. Gelukkig kun je het jezelf ook makkelijker maken. Bijvoorbeeld door het inhuren van de catering in Haarlem. Maar niet alle taken kun je zo gemakkelijk uit handen geven. Sommige dingen moet je toch écht zelf doen.

Het regelen van een locatie

Het organiseren van een verjaardagsfeestje begint met het prikken van de datum. Vervolgens kun je op zoek gaan naar een goede locatie. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om het feestje bij jou thuis te geven. Maar zeker voor feestjes met een lange gastenlijst is het slim om naar andere locaties te zoeken. Denk bijvoorbeeld aan een privézaal in een café, restaurant of hotel. Op deze manier heb jij thuis geen last van de rommel of afwas. Wanneer je de locatie hebt gevonden, kun je de uitnodigingen versturen en kan de voorpret pas écht beginnen.

Het regelen van de catering

Bij een feestje horen lekkere hapjes en drankjes. Zelfs wanneer je ervoor kiest om de catering uit te besteden aan de catering in Hoofddorp, is het belangrijk om jouw wensen door te geven. Er zijn namelijke vele verschillende mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkere tapas hapjes, borrelgarnituur of kaasplanken.

Het decoreren van de feestlocatie

Bij het gebruik van een cafézaal of restaurant, kun je natuurlijk niet dagen van tevoren de slingers al ophangen. Dit betekent dat je voor de decoraties iets meer planning nodig zult zijn. Overleg daarom ruim van tevoren met de verhuurders of je de zaal van tevoren mag versieren. En bedenk ook goed hoeveel tijd je hiervoor nodig bent. Gelukkig ben je helemaal niet veel versiersels nodig om een zaal een feestelijk tintje mee te geven. Een paar ballonnen en gekleurde slingers, en de sfeer zit er al meteen goed in.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.