Uncategorized

De leukste dagjes uit voor een man

Hoe vaker je iemand een cadeautje geeft, hoe lastiger het vinden van een cadeautje word. Daarom verrassen steeds meer mensen hun familieleden of vrienden met een gezellig dagje weg. Maar het vinden van een goed uitje voor de man, kan nog best ingewikkeld zijn. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we drie van de leukste ideeën voor je op een rijtje gezet. Uitgebreid getest én goedgekeurd door de mannen!

Het volgen van een BBQ workshop

Één van de leukste uitjes is de zogenoemde BBQ workshop in Amsterdam. Dit uitje is nog relatief onbekend, maar écht onmisbaar voor de man die in de zomer graag staat te bakken. Tijdens deze workshop leer je namelijk precies hoe je de lekkerste steak kunt klaarmaken, en hoe je ervoor zorgt dat ieder stukje vlees perfect is gegaard. Zowel beginners als experts op het gebied van de barbecue, kunnen hier iets van leren. (En een bijkomend voordeel, is dat je hier als vrouw natuurlijk ook profijt van hebt, de volgende keer dat jullie gaan barbecueën.)

Het bijwonen van een voetbalwedstrijd

Eerlijk is eerlijk, dit uitje is niet geschikt voor alle mannen. Maar toch zeker wel voor de voetballiefhebber. Een gezellig dagje in het stadion, en het bijwonen van een wedstrijd van je favoriete voetbalploeg is voor de meeste mannen perfect. Natuurlijk kun je het dagje nog uitrekken, door bijvoorbeeld nog wat te gaan eten in een restaurant in de buurt. Of door na de wedstrijd nog even een café in te duiken. Om te proosten op de overwinning, natuurlijk.

Een bierproeverij

Veel mannen genieten van een biertje op zijn tijd. Maar ook het vakmanschap achter een goed biertje word enorm gewaardeerd. Daarom is een bierproeverij zo’n goed cadeau. Tijdens deze proeverij leer je alles wat je moet weten over verschillende soorten bier, en word je een echte kenner. En misschien vind je wel een nieuw favoriet pilsje. Kun je meteen een paar flesjes mee naar huis nemen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.